28 september 2015

Locatie gastouderopvang

Werkt u in Leeuwarden of rijdt u elke dag Leeuwarden uit? Dan is de kans groot dat u al eens bij ons in de buurt bent geweest.

Gastouderopvang DoeDoe ligt in de wijk Aldlân-West in Leeuwarden-Zuid. Aldlân-West ligt ingesloten tussen de twee grote in- en uitvalswegen van Leeuwarden: Drachtsterweg en Overijsselselaan. Hierdoor zijn wij prima bereikbaar voor de werkende ouder die elke dag de auto pakt.

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de brengende en halende ouders. Mijn woning heeft niet direct toegang tot de straat. U moet eerst door een afgesloten (tuin)hek voordat u bij de woning bent. Mijn tuin is voorzien van voldoende speelgoed zoals een speelhuisje, zandbak, glijbaan, wipwap, loopauto, fiets, enz. In de zomer kan ik bij warm weer een zwembad plaatsen en/of zal ik een luchtkussen passende bij de leeftijd van de kinderen plaatsen. Er is voldoende ruimte voor de kinderen om lekker te ravotten. Wanneer mogelijk kan ik ook met de kinderen gaan wandelen en de geitjes, ganzen en kippen in het nabij liggende Abbingapark bezoeken.

De verblijfsruimte van de gastouderopvang voldoet aan alle eisen. Zo wordt er voldaan aan het minimum vereiste bruto speel-/werkoppervlak van 3.5m2. Daarnaast hebben we de beschikking over een buitenspeelruimte van 55m2 en aparte slaapruimtes per kind. Het pand heeft een totale woonoppervlakte van 112m2 en een perceel oppervlakte van ongeveer 142m2.

Gastouderopvang DoeDoe

Raaigras 255

8935GC   Leeuwarden