7 september 2015

Mijn visie op kinderopvang

Het mooiste aan het werken met kinderen is ze mogen helpen en begeleiden bij hun ontwikkeling. Bij baby's begint dat met lachen, voelen, horen, proeven en kijken. Vanaf dreumes en peuter ontdekken ze het zingen van liedjes, dansen, voorlezen, bouwen, knutselen, tekenen en vooral buitenspelen wat bij mij erg belangrijk is. Ik heb dan ook een heerlijke tuin waar kinderen zich prima kunnen vermaken met al het buitenspeelgoed. 

Gastouderopvang DoeDoe is een moderne kinderopvang waarbij sfeer, veiligheid, normen en waarden en structuur centraal staat. Daarnaast staat de algehele kwaliteit van onze dienstverlening voorop. Door te voldoen aan de wettelijke eisen van de gastouderopvang kunnen kinderen in mijn huis zich thuis en beschermd voelen. Gastouderopvang DoeDoe is geregistreerd voor maximaal 6 kinderen inclusief mijn eigen dochter.

Gastouderopvang
De gastouderopvang is bedoeld voor vraagouders die opvang zoeken voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er kan worden gekozen uit diverse vormen aan dagopvang. Het is mogelijk om voor hele, halve of flexibele dagopvang te kiezen. Voor de gastouderopvang zijn 6 plaatsen beschikbaar inclusief mijn eigen dochter. De 6e plaats kan ik invullen voor een kind welke al naar school gaat en dat de ouders buiten de schooltijden gebruik willen maken van de opvang. De opvang is 52 weken per jaar en alleen op werkdagen geopend. Er is beperkte opvang mogelijk op de avonden, zaterdag, zondag en officiële feestdagen. In overleg kan met de vraagouders worden afgestemd of er extra opvang mogelijk is. Dit geldt ook voor de vakanties.